Upeita tauluja opiskelijabudjetilla

Moni opiskelija asuu kovin ahtaasti, ja valitettavan usein myös kovin ankeasti, pienessä ja vaatimattomassa opiskelijaboksissa. On kuitenkin tärkeää, että tämä boksi on mahdollisimman viihtyisä, sillä viihtyisä ja omalta tuntuva opiskelijakoti auttaa osaltaan keskittymään opintoihin ja lataamaan akkuja. Tästä tullaankin siihen dilemmaan, että opiskelijan budjetti on yleensä kovin pieni. Kuinka siis saada opiskeluboksiin esimerkiksi upeita tauluja luomaan tunnelmaa näin pienellä budjetilla? Olemme koonneet tähän artikkeliin muutaman kullanarvoisen vinkin!

Upeat taulut julisteista

Kun ollaan liikkeellä opiskelijabudjetilla, ei voida suinkaan lähteä ostamaan huipputaiteilijoiden alkuperäisteoksia. Niiden aika on sitten joskus myöhemmin, sillä opintolainalla ei ehkä ole kovin mielekästä lähteä ostamaan taidetta opiskelijaboksin seinille. Mutta ei opiskelijankaan tarvitse tyytyä harmaisiin, tyhjiin seiniin tai mitäänsanomattomiin tauluihin, sillä myös opiskelijabudjetilla on mahdollista luoda upeita tauluja julisteista.

Valitse näitä upeita tauluja varten ensiksi sopiva juliste. Valitse opiskelijaboksisi sisustukseen ja omaan tyyliisi sopiva vaihtoehto. Tässä vaiheessa kannattaakin miettiä, millaisen tunnelman haluat kotiisi luoda. Suositko trendikkäitä vaihtoehtoja vai haluaisitko kotiisi hieman persoonallisemman tyylin? Erilaisia vaihtoehtoja on helppo selata netissä. Vertaile erilaisia tyylejä ja hintoja ennen lopullisen valinnan tekemistä, jotta saat luotua budjettiisi parhaiten sopivan tyylin mahdollisimman pienellä rahalla!

Kun sopiva juliste on löytynyt, on aika valita siihen sopivat kehykset. Myös erilaisia kehyksiä on helppo etsiä netin kautta. Jos oikein innostut, voit luoda julisteista ja niihin sopivista kehyksistä boksiisi jopa upean tauluseinän. Inspiraatiota ja ideoita tähänkin kannattaa etsiä netistä. Upea tauluseinä tuo aivan uudenlaista tunnelmaa jopa pieneen opiskelijaboksiin – eikä seinän hinta päätä huimaa, kun sen jokainen taulu on valmistettu julisteesta ja siihen sopivista kehyksistä. Puriko tauluinspiraatio? Ei muuta kuin suunnittelemaan oman opiskelijaboksin sisustusta aivan uudenlaisesta kulmasta käsin!